V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať +420 725 136 051 info@solarventi.cz

Ocenenie pre SolarVenti

„Miljø- og Energipris 2010”
(Cena životného prostredia a energetiky 2010)

Pri konferencii "Politická debata o energii" v Christianborg (sídlo parlamentu) prevzalo vedenie SolarVenti nielen prestížne ocenenie, ale dostalo aj pochvalu za produkty a nasadenie, s akým produktmi vyvíja a prezentuje ďalej.

Cenu – sošku od Kjelda Moseholma – zástupcom odovzdali dánska ministerka životného prostredia Lykke Friis spoločne so zástupcom Národného odboru remesiel a priemyslu (DS Håndværk og Industri) Hennig Nielsen 6.októbra 2010.

Toto ocenenie sa udeľuje spoločnostiam, ktoré vyvinuli produkt alebo proces, ktorý pomáha spoločnosti s lepším využitím prírodnej energie a tým aj menej zaťažuje životné prostredie. Ministerka pri odovzdávaní ceny vo svojom príhovore dôrazne zmienila, aké je dôležité, aby firmy ako SolarVenti ďalej vyvíjali a zlepšovali svoje produkty.

Ocenenie pre SolarVenti

Hore vľavo: Diplom pre SolarVenti za cenu životného prostredia a energetiky 2010
Dole vľavo: Bronzová soška od Kjeld Moseholma znázorňuje 3 pracujúci kováča

Hore vpravo: Dánska ministerka životného prostredia Lykke Friis, Hans Jørgen Christensen, SolarVenti a Henning Nielsen z Národného odboru remesiel a priemyslu
Dole vpravo: Účastníci konferencie "Politická debata o energii "v Christianborg

Vo svojej ďakovnej reči Hans Jørgen Christensen uistil ministerke, že produkty SolarVenti nebudú potrebovať žiadnu štátnu pomoc .

"Ľudia si kupujú SolarVenti, aby im pomohlo v boji s vlhkosťou v domoch, chatách a chalupách . Zároveň im pomáha ušetriť na účtoch za teplo a uľahčuje údržbu sezónnych rekreačných objektov."

Hans Jørgen Christensen tiež nabádal politikov k vytvoreniu noriem pre kvalitu teplovzdušných solárnych panelov a prípadnú certifikáciu , podľa ktorej by sa mali riadiť všetci producenti týchto produktov. Tým by sa zabránilo zahltenia trhu produkty, ktoré nedosahujú požadované kvality .

"Náš podnik bohužiaľ nemá potrebné prostriedky na to, aby toto zaistil sám. neseriózne produkty potom môžu poškodiť pozitívne vnímanie kladného efektu vzdušných solárnych panelov, ktoré SolarVenti dlhú dobu samo budovalo . Konkurenti sú samozrejme potrebné, ale konkurencia by mala byť férová, "zakončil svoju reč Hans Jørgen Christensen.

Viac o spoločnosti SolarVenti A/S

Hans Jørgen Christensen

Hans Jørgen Christensen, riaditeľ SolarVenti A/S


Máte otázky? Radi Vám poradíme